Main navigation

May/June Bell Schedule Changes

Exhibition Planning and Year End Activities

In order to give students and staff tim to prepare for the Exhibitions coming on June 2 and 3 as well as planning and preparation for other important year-end events that are happening, the following changes to the bell schedules will in place on the dates noted.

Monday, May 23 through Tuesday, May 25 will be the regular bell schedules for Wednesday through Friday will follow this schedule.

Wednesday, May 25

1st Bell: 8:40
1st: 8:45-9:25
2nd: 9:30-10:10
3rd: 10:15-10:55
Lunch: 11:00-11:30
4th: 11:35 -12:15
5th: 12:20-1:00
6th: 1:05-1:45
Exhibition: 1:50 -2:20

Thursday, May 26

First Bell: 8:40
1st8:45-10:20
3rd 10:25-12:00
Lunch: 12:05-12:35
Exhibition: 12:40 -1:55
5th: 2:00-3:35

Friday, May 27

First Bell: 8:40
2nd: 8:45-10:20
4th: 10:25-12:00
Lunch: 12:05-12:35
Exhibition: 12:40-1:55
6th: 2:00-3:35

Remember Monday, May 30 is Memorial Day so there is no school for students. Tuesday, May 31 through Friday, June 3 we will follow this schedule.

Tuesday, May 31

1st Bell: 8:40am
1st: 8:45-9:35 (50 min)
2nd: 9:40-10:30 (50 min)
3rd: 10:35-11:25 (50 min)
Lunch: 11:30-12:00
4th: 12:05-12:55 (50 min)
5th: 1:00-1:50 (50 min)
6 th: 1:55-2:45 (50 min)
Exhibition:  2:50-3:35 (45 min)

Wednesday, June 1

1st Bell: 8:40
1st: 8:45-9:25 (40 min)
2nd: 9:30-10:10 (40 min)
3rd: 10:15-10:55 (40 min)
Lunch: 11:00-11:30 (30 min)
4th: 11:35-12:15 (40 min)
5th: 12:20-1:00 (40 min)
6 th: 1:05-1:45 (40 min)
Exhibition: 1:50-2:20 (30 min)

Thursday, June 2

1st Bell: 8:40
1st: 8:45-10:20 (95 min)
3rd: 10:25-12:00 (95 min)
Lunch: 12:05-12:35 (30 min)
Mentor: 12:40-1:25 (45 min)
5th: 1:30-3:00 (90 min)
Exhibition: 3:05-3:35 (30 min)

Friday, June 3

1st Bell: 8:40
Reset/Reflect: 8:45-9:15 (30 min)
2nd: 09:20-10:55 (95 min)
 4th: 11:00-12:35 (95 min)
Lunch: 12:40-1:10 (30 min)
Mentor:1:15-2:00 (45 min)
6th: 2:05-3:35 (90 min)

Monday, June 6 and Tuesday, June 7 will be Block Schedule days. Wednesday – Friday, June 8-10 will follow the regular bell schedules.

Monday, Jun 6

1st Bell: 8:40am
1st: 8:45-10:30
3rd: 10:35-12:20
Lunch: 12:25-12:55
Mentorship: 1:00-1:45
5th: 1:50-3:35

Tuesday, June 7

1st Bell: 8:40
2nd: 8:45-10:30
4th: 10:35-12:20
Lunch: 12:25-12:55
Mentorship: 1:00-1:45
6th: 1:50-3:35

The remainder of the school year will follow the regular bell schedule.